KLÄNNING NU!

Om någon som läser min blogg vet en affär i stockholm där man kan köpa balklänning s
äg till snarast i kommentarer!!
Måste ha tills på lördag hinner ej beställa på internet!

Idag har jag varit på gymmet och chillat hemma. Kollat på massa one three hill och gossip girl. Har även fått veta att jag ska sjunga på ett dop.. på lördag?!! Shit! Imorgon blir det att flänga runt hela stockholm för att hitta en klänning. Bra timing Fiddeli. SÄger det precis så att man inte hinner beställa ifrån internet.. Haha, men det kommer säkert lösa sig. Kommer spendera kommande dagar med Fiddeli för att öva och planera osv.

Kommer komma mycket bilder och så ska jag se till, måste ta tag i bloggen nu :D


Bussen!

Sitter på bussen på väg till gymmet just nu. Har varit i skolan idag och det har gått grymt bra! Såg en bil med blåa fälgar nu Gud vad fult!!! I alla fall efter gymmet ska jag hem och fixa mig sen ska jag träffa Lydia i centrum innan vi drar till Bollmora och är där på kvällen. Får träffa Oscar också! Kommer bli en najs kväll! Ska försöka komma ihåg att lägga upp outfitbild.

Skriver sen :D bild från imorse, annablomberg på instagram följ!


TEST


Igår och idag och imorgon!

Gårdagen var helt okej!
Först var jag i skolan vilket är helt ointressant att läsa om så skriver inte om det. Efter skolan så drog jag till gymmet. Är fan jobbigt att gymma, aa alla vet väl vad man gör på ett gym så behöver väl inte skriva det heller. Men det gick väl bra där i alla fall. Efter gymmet drog jag hemåt. Väl hemma så fixade jag mig och käkade innan jag drog vidare till Tyresö centrum. Jag mötte upp Alicia, Amanda, Micke och Oliver. Vi chillade lite sen drog vi till kyrkan när den öppnade. I kyrkan satt vi rätt så många i ett rum och typ snackade. Mötte även upp Martina i centrum och köpte choklad och drog tillbaka till kyrkan sen. Vid nio drog jag hem.
Idag, har haft enormt kul idag med Amanda, och jag var med på idrotten!!! Jag kunde dansa vals och bugg, det är fan bra gjort i tanke på att jag opererades för typ 5 veckor sen eller något. Efter idrotten drog jag till skolan och käkade sen så snackade jag med lite lärare. Sen drog jag och Amanda hem till henne och chillade! Vi brottades typ haha, sen drog vi till träningen. Jag kollade bara på halva var inte så kul att sitta där helt själv liksom. Sen nu är jag hemma och ska läsa min bok och sen kolla på big brother.
Imorgon!
Skolan först såklart, har två lektioner och ska redovisa 2 steg tror jag. Efter skolan drar jag till gymmet och gymmar lite grann sådär. Efter gymmet så drar jag hem och fixar mig typ duschar och de, käkar sen drar jag till tyresö och möter upp Amanda. Sen drar vi och massa andra till Bollmora. Sen får vi se vart natten tar mig!
Ja det var 3 dagar det. Känner att allt var helt ointressant med what ever. Om jag kommer igång lite med bloggen blir det intressantare liksoom :D
vill ha sommar, foto av mig :D

Bal och dop, klänning, skor?

Jag är inte typen som går runt i klackskor och klänningar titt som tätt. Nu ska jag snart på min bästa väns någontings barns dop och uppträda. Frågan är då vad ska jag ha på mig. Har hittat en klänning som jag nog ska beställa tror jag! Men sen är problemet skor.. Jag är 177 cm lång så är inte så van vid klackar, men min kompis ska ha det och hon är också rätt lång så. Plus att det är riktigt snyggt med klackar när man är lång. Sen är frågan vad ska jag ta för skor?
Någon som vet en bra hemsida med snygga bra klackar??
Klänningen är ju bara föör fin! Men måste kolla på lite fler, om den tar slut eller om medium inte skulle passa mig.
Några sådana här skor är jag ute efter!

Dagen!

Idag var jag i skolan såklart. Fick inte så jättemycket gjort, försökte mig på matten, men förstod inte så bra. Måste sätta mig ner med en lärare i lugn och ro och få en förklaring, men det var tydligen svårt att fatta för läraren idag. Efter skolan åkte jag och min syster till gymmet, gick skitbra där! Efter gymmandet har jag bara varit hemma och kollat på one tree hill, wonderful! Ska läsa lite bloggar nu, få lite inspiration kanske haha!
Är det någon mer än jag som kollade på big brother igår? Vad tyckte ni? Vem gillar ni?
Själv så störde jag mig väldigt mycket på hon Hanna W, vilken jävla brud! Uppför dig som en 20-åring inte en 14-åring som leker vuxen.. Väx upp! Dock kan hon vara ganska underhållande för tittare. Om man bodde i huset skulle det nog vara riktigt störande, men för oss som tittar på big brother blir det ju underhållande.
Jag förstår mig verkligen inte på den gravida tjejen i huset. Vad gör hon där? Hon ska föda om cirka 4 veckor tror jag att det var. Har hon tänkt sig att ha en jävla unge där inne eller vadå?! Är hon efterbliven, stick där ifrån och var en smart och bra mamma??
Jag har en liten favorit redan nu faktiskt, det är Hanna Rosenberg. Hon verkar vara en störtskön brud, lite som jag. Gillar att hänga med killar och spela tv-spel. Tror att jag skulle kunna ha askul med henne. Go team Hanna R!
Amandus är ju en liten favorit också, han är ju riktigt snygg, han ser fräsch ut, ingen pundargrabb här inte!
Marcel verkar vara riktigt smart, han kan gå långt på det om han bara släpper loss lite.
Annica hon är en sån där som bara chillar tror jag, hon vill verkligen ha kul. Hon vill lämna sitt lilla Östersund och leva partylivet under 100 dagar.
Jimmy, bartendern som verkligen måste släppa loss. Han snackar om att han ska vara bossen. Då får han uppträda som en riktigt boss också, kom igen nu!
Kija som kom in i huset sent igår kväll verkar vara en riktig partypingla och det är det ju många tittare som gillar!
Här får ni bild på några snyggingar ifrån årets big brother! Det är ju riktigt snygga tjejer med det här året om man jämför med förra året alltså.
Annica Englund är 21 år och från Östersund.  Foto: Daniel Ohlsson/TV11 Jimmy Österling är en 32-årig bartender från Höllviken. Foto: Daniel Ohlsson/TV11 Kija Habibzadeh är en 30-årig undersköterska och gogodansare från Malmö. Foto: Daniel Ohlsson/TV11 Marcel Söderqvist är en 23-årig träslöjdslärare från Sundbyberg. Foto: Daniel Ohlsson/TV11 Hanna Rosenberg är en 22-årig dansant söderböna.  Foto: Daniel Ohlsson/TV11 Amandus Allstadius är en 22-årig brandvakt från Gnesta.  Foto: Daniel Ohlsson/TV11

Tar en funderare..

Funderar på att börja blogga igen kanske. Ska testa mig fram och se hur mycket tid jag har och om jag kommer ihåg att göra det helt enkelt, så får vi se med statistiken och sådär också.
TTYL

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!