Jaja

Jag har inte skrivit på några dagar har haft tid riktigt. Men ska kämpa lite mera nu!
Just nu sitter jag i skolan med Eddif och Frida chillar galet! Snackar om massa. Har tyska om 40 minuter sen skjutsar mamma hem mej. Hemma vet jag inte vad jag ska göra. Jag kanske pluggar lite om jag orkar. Eller så träffar jag någon får se helt enkelt!

Men jag skriver när jag kommer hem så blir det en länkning också ! TTYL ;)
Seriös brud på bild


OUPS!

Woupsie glömde att blogga idag. Har haft fullt upp med öppna hus och en basketmatch. Ska skriva om dom öppna husen nu också, hatar folk som bloggar som inte skriver om det dom gjort utan bara skrver det dom gjorde! Stor diss på det!

I alla fall, det första öppna huset jag var på var Kulturama. En sammanfattning i ett ord är besvikelse.
Vi kom dit och då frågade vi var gymnasiegrejerna var för att det var öppet hus för grundskolan också. Det första är att dom kunde väl ha haft gymnasium en dag och grundskolan en annan lite lättare. Men i alla fall vifrågade var gymnasiesakerna var och det visste dom inte? Va fan dom jobbar där och vet inte.. Dom visste vart en information var. Men det var bara om estetiska programmets olika poäng som jag redan har papper på så vi gick därifrån. Vi kollade runt lite. Kollade på några som sjöng solo jätteduktiga var dom! Sen ställde jag några frågor till en. Det första hon sa var att det är väldigt svårt att komma in. Men någon måste ju komma in?
Varför besvikelse? Jag tyckte att det var för litet. Det var för lite utrymme för så många elever. Det är ju grundskola klass 4-9 och gymnasium i skolan. Så var det smala korridorer osv. Jag är en sån som stör mej väldigt mycket på yngre personer. Främst de som är ganska mycket yngre. Så jag tror att jag skulle gå runt och vara irrterrad jämt om jag gick i skolan. Sen så verkar musiken just vara mycket individuellt. Det kändes som om målet på skolan var att få alla till artister. Jag är lite mer intresserad utav mycket ensemble och kör. Men även att utvecklas individuellt och ha mycket solosång också. Nej men fick dåliga vibbar av Kulturama.
Stockholms Estetiska i ett ords sammanfattning, underbart!
Det verkar verkligen vara en skola för mej. Det finns tre inriktningar, musik dans och teater sen är det år 1-3 i gymnasiet. Alltså inte så mycket elever. Skolan hade fina lokaler och det var fräscht. Sen hade dom två stycken rum i en källare. I dom rummen var det typ där man spelade i band vet inte om det kanske var inspelning också. Men tycker att det var ballt. En del tänker säkert usch vadå källare? Men det är det klassiska när ett band repar. Sen lyssnade vi på sångensemble, eller aa en kör. Dom sjöng acapella  (stavning?) det är när man sjunger utan instrument, så var det en massa stämmor. Det fick mej att känna skitbra vibbar. Jag fick verkligen ett bra intryck utav skolan. Personalen var jättetrevlig och även några elever jag pratade med. Jag tror nog att det blir mitt förstaval!
Andra skolor då?
Jag ska kolla på Rytmus i Nacka, St Eriks på Kungsholmen och Viktor Ryderg på Jarlaplan. Vet inte i vilken ordning jag kommer välja dessa skolor. Tyvärr tror jag inte att jag kommer att söka till Kulturama. Den största anledningen till det är att det finns liksom fjärdeklassare där. Dom är 10 år, nej tack! Viktor Rydberg är en riktigt bra skola och har ett sjukt bra rykte när det gäller de "vanliga" skolämnena. Men vill åka dit och kolla hur det går till med musiken och hur det ser ut!
Matchen i Vällingby med min systers lag har jag inte mycket att säja om. De som spelade var grymt duktiga som kämpade!!

God natt

God natt för idag!
Imorgon ska jag upp vid halv tio för att sedan åka på öppet hus på Kulturama och Stockholms estetiska. Ska bli intressant att se hur skolorna är och så. Jag ska ju söka till båda och två stycken till så måste se i vad jag ska ha som förstval osv.
Är fett trött nu och har ont i huvet så skriver imorgon!

Nya skor!

Ja pappa kom hem med ett par nya skor till mej! Skitsnygga! Har kollat på dom en del förut men aldrig köpt dom. Men nu ska jag chilla vid datorn och vänta på mail ifrån dom som vill ha header sen ska jag även ta ut dagens haff.

Hörs sen!


TESTING!

En tjej ville ha en text av mej var inte riktigt säker på hur man gör, men jag testade lite och det gick ju bra!

Såhär blev min text, sen får vi se hur hon vill ha det och hur det blir!


Godmorgon!

Har varit vaken i cirka en timme! Sitter och kollar på Mamma Mia med Farmor och Farfar nu jättemysigt! Har även gjort klart ett skolarbete där man skulle göra en bildanalys av en religiös bild målad mellan 500-1500 talet. Jag tog nattvarden målad av Lenoardo da Vinci. Det är en känd målning så det finns mycket information om den. Men kom på det mesta själv. Nu ska jag kolla filmen sen ska jag göra lite tyska. Ska nog göra lite repetition i musiken. Det är teori nu med notvärden paustecken och sånt. Har inte övat det på flera år och nu har vi det plötsligt i skolan, så måste öva in det igen! Gjorde en quiz på skalor och lite till härom dagen och hade bara 2 fel på 18 frågor tror jag det var, så det mesta sitter ju kvar!

Men nu ska jag kolla på filmen och börja med tyskan, jag skriver mera sen. Ska även nog börja på 2 headers kanske 3. Det är några som bett om det. En har jag mailat redna igår, men den har inte hört av sej. Får se med de två andra. Kul att det är några som är intresserade.

Om du också vill ha en header eller något annat gjort i photoshop lämna en kommentar eller maila annablomberg@hotmail.se
Du får headern snabbare om du mailar direkt och skickar bilder och önskemål med om den ska se ut!


See you soon, bildbrist!


Pallar ej

Ingenting går som jag vill. Har sovit i någon timme nu är fett trött. Sen ska jag gå in på datan nu självklart laggar internet. Så blev ingenting med det heller. Skriver från mobilen nu självklart blir det fel hela tiden med bokstäverna så att det blir fel ord har lust att slänga
Mobilen i väggen!! Är inte riktigt på blogghumör. Ska försöka komma på något att skriva om sen.


KLART!

Då var Melinas och Unas blogg klar! Det var en ganska svår stilmall att jobba i men det blev helt okej till slut!Gå in på bloggen för större version, www.melinauna.blogg.se

Bara att säga till mej om ni vill ha gratis header eller någonting :)


Godmorgon

Jag vaknade för typ 2 timmar sedan. Har suttit och gjort klart Melinas och Unas header. Har inte något speciellt att skriva. Tänkte redigera lite i photoshop så kommer väl upp lite bilder under dagen :)

SATFLÄSK!

Ja det kändes riktigt bra att skriva.
Har suttit i någon timme nu och fixat med Melinas och Unas blogg. Har ändrat en hel del som blev bra enligt mej i alla fall. Sen har jag kämpat för att få ihop en helt okej header. Så när den är klar och jag precis ska lägga upp den så kraschar hela datorn. Skärmen blir blå med massa vit text så startas den om. Som tur hann jag spara headern så lägger in den imorgon! Lite tur måste man ju ha.
Men ska göra klart headern imorgon måste göra lite ändringar så får ni se den imorgon. Den kommer säkert att bli helt annorlunda än från början men jaja.
Nu ska jag borsta tänderna sen lägga mej i sängen och kolla en film och messa med någon som är vaken :D
See you tomorrow, eller ja idag till och med. Då är det fredag imorgon? Yees, kanske ska till skolan då får se..!

Want some?!Kanske vill du testa en annan hårfärg eller ögonfärg? Kanske vill du ha en bild med en total makeover? Du kanske vill rätta till din hy? Ja sånt har jag tid med nu när jag bara sitter hemma, vilket jag har gjort nu med 3 stycken sångare som är lite förebilder för mej!

Bara att höra av er om ni vill ha någonting. Ikväll ska jag göra en header till 2 tjejer i alla fall!


GYMNASIEVAL?!Vad väljer du?

TOg bara med några stycken program på bilden. Själv ska jag välja Estetisk. Skola har jag inte bestämt ännu. Ska i alla fall söka till Rytmus, Kulturama och S:t Eriks. Sen kanske något mera. Ska ha ett samtal med Syv-Anders på våran skola nästa vecka och se vad han säjer om det hela. Ansökningarna ska ju som sagt vara inne den 24de Februari eller något. Inte långt kvar,, och i helgen ska jag på några öppna hus med mamma eller pappa och min syster. Måste ju ha någon att prata lite med om gymnasiet som inte är vuxen kände jag. Min syster är den bästa jag kom på!

Vad har ni läsare tänkt gå för något gymnasium? Eller om ni går på något, berätta gärna om det, speciellt om det är musikgymnasium!


Tried

En kompis till mej vill ha en header. Dom har typ en blogg om hockey eller något. Men deras design var ganska konstig, så headern blev liten och det var inte så bra bilder osv. Får se om jag kan göra något åt det sen för nu orkar jag verkligen inte!

Farmor har kommit hit nu och vi ska äta snart. Sen ska jag bara mysa här i soffan och kolla OC, eller om jag laddar ner någon film vi kan se tillsammans. Ska göra ett försök med tyskan också. Är väldigt trött, men det är viktigt så!

Ska gå och ta några tabletter nu, sen så ska jag leka med photoshop, redigera lite bilder på artister tror jag och göra ett litet collage jag kan lägga upp här sen.

Om någon vill ha en header någon text till kanske en frågestund eller någon rubrik i menyn, eller bara en bild. Då kan ni kontakta mej så får vi se vad jag kan göra!

Godmorgon

Ligger i sängen just nu orkar inte gå upp. Har varit uppe och tagit tabletter och satt på mitt isbandage.sen blev det sängen igen. Har rätt så ont i knät nu så ska vila lite i sängen tills tabletterna börjar verka så har jag inte ont längre eller inte lika mycket.
Idag ska jag börja plugga med tyskan i alla fall. Sen får vi se om jag orkar göra något mer.
Kanske fixar någons blogg lite. Vi får se helt enkelt.

Bild på isbandaget.


Nytt!

Blev bara en kort bloggpaus. Antagligen för att jag var så trött igår. Jag opererades igår, nu är det ingen operation kvar sköönt!

Det var korsbandet som opererades igår. Tyvärr orkar jag inte skriva om det. Men mår bra nu efter och har inte så jätteont i alla fall.

Idag har jag kämpat ihop en ny header plus lite andra småsaker i min systers och hennes kompis blogg (www.basketlifes.blogg.se) och så har jag även gjort en ny header till mej själv. Designerna tar jag ifrån en hemsida bara. Vet inte vad den heter. Söker bara på gratis design på google så kommer den upp.

Idag har i alla fall farmor och farfar varit här. Vi har ätit egengjord pizza som vad gudomligt god! Ska äta det imorgon med. Sen köpte dom med sej min favorittårta och semlor. Jag har helt klart världens bästa farmor och farfar!! Jag och farmor kollade på hur många lingon finns det i världen. Det var länge sen jag såg farmor skratta så mycket så det var väldigt kul!

Imorgon kommer som sagt farmor hit igen. Då ska vi äta pizza igen, så ska jag plugga lite tyska också och självklart kolla på O.C!

Nej nu ska jag kolla klart på handbollen, Sverige-Tjecken! Är ju lite tjeckisk faktiskt. Men Sverige in my ♥ !

Skriver senare, eller imorgon får se! :)Bild ifrån helgen, när vi satt i bilen på väg till Katrineholm.


BLOGGPAUS

Ni såg rubriken... Har inte tid med bloggen ..


Katrineholm

Sitter i bilen nu på väg till Katrineholm! Glömde helt bort bloggen igår förlåt! Vi käkade på vapiano blev lite strul där men det blev bra till slut. Sen kom Hanna hem till mej. Vi drog ut vid halv tio och skulle träffa några killar i Huddinge men vi hann bara åka tåg och buss med dom för bär vi var framme skulle dom tydligen på fest i värmdö så vi åkte med till Slussen. Efter våran lilla trip så åkte vi hem. Väl hemma kollade vi på oc och åt chips med dip.
Vi gick upp halv sju imorse och nu är vi på väg till Katrineholm. Ska kolla handboll och träffa massa folk! Kommer bli jättebra. Skriver när vi kommer fram typ :)

Bild på gårdagens present jag köpte och facelook !


Bio!

Nu sitter vi i salongen och kollat på bioreklamen, hatar bioreklamen haha! Snart börjar filmen! Sen ska vi iväg och köpa min present sen blir det vapiano :D

Skriver efter bion när jag köpt presenten ! :)


Mot stan!

Är på tåget mot stan nu! Dags att se lejonkungen i 3D med syrran. Kommer att bli jättemysigt tror jag. Vi sitter på tåget mot stan och är framme om cirka 20 minuter. Efter bion ska vi iväg och köpa en present till mej. Har skrivit vad det är innan men alla kommer nog inte ihåg haha så det får bli en överraskning vad det är.

Jag uppdaterar igen innan bion live från biosalongen ! :)


Klart!

Utvecklingssamtalet gick bra! Det enda dåliga var att jag kom sent 39 gånger förra terminen haha oups! Men annars gick det riktigt bra. Det tog bara 25 min när det ska ta 45. Nu sitter jag och väntar på min syster med Tanja som väntar på sin syster haha.
Hoppas att jennys samtal också går snabbt så hinner vi med bussen som går 11.13

Skriver nog efter gymmet nästa gång see you! Bild på mitt nya skal!


16 år

Ja då var man 16 då. Känner ingen större skillnad haha. Nu ska jag i alla fall börja fixa mej. Måste fixa mej redan nu för att åka till bion direkt efter gymmet.

Ni får bilder på det jag fick idag ! Inlägget publicerades inte för det funkade inte med bilderna i luren osv. Nu sitter jag i alla fall på bussen Påväg till skolan för utvecklingssamtal. Skriver efteråt hur det gick.

Lägger in bilder på det kg fick ikväll när jag kommer hem!
Det fick var
Parfym
iPhone skal
Skärmskydd till iPhone
Ansiktsmasker
Örhängen
Piercing
Pengar till onepiece
Blomma
Tror att det var det !
Bild från imorse !


KILLAR!

Blev visst ett inlägg till haha. Men i alla fall..
Jag bokstavligen älskar killar! Det måste ju vara det underbaraste som finns! Att ha en pojkvän är ju det bästa man kan ha. Någon som alltid finns för och som man kan berätta allt för. Men nu har jag det inte så. Men alla killkompisar jag har är dom bästa! Fidde räknas som kille! Tjejer är så jääkla bråkiga! Alltid ska det vara småbråk hit och dit. Själv orkar jag aldrig bråka, om det inte är så att det handlar om mej. Typ att man blir anklagad för något tex. Men i alla fall, sånt där händer aldrig mellan mej och mina killkompisar. Man bara chillar liksom. Att snacka skit med en killkompis är ju så jävla skönt att bara få prata av sej om allt och inget.
Ja vad skulle jag göra utan killar, jag skulle inte leva eftersom att mamma och pappa inte skulle gjort mej och så vidare.
Men ja ville bara skriva det haha :D See you tomorrow morning! :D

TAGGAD!!

Är såhäääääär taggad till imorgon och helgen! Det här blir det sista inlägget för idag.
Jag uppdaterar er imorgon bitti om vad jag fick i födelsedagspresent, om jag får något...
Lite ändrade planer imorgon. Jag och min syster ska försöka hinna med att se en bio direkt efter gymmet. Så vi fixar oss på plats i gymmet och sådär, sen drar vi in till stan och kollar på Lejonkungen i 3D, sen blir det Vapiano. Livet är ju bara för underbart! Sen möter jag upp Hanna efteråt så sover hon här så ska vi ha myskväll med filmer och en maassa girltalk!
Nej nu ska jag fortsätta min lilla konversation med Erik på facebook haha. Skriver imorgon bitti vid åttatiden !
Världens jobbigaste katt!! Men han är söt ändå ;)

Dagens person?

Person, nej det lät inte bra men aja! Börjar med att välja en slumpvis från de som gillar min status på fb. Den det blir får sitt egna inlägg här på bloggen där jag skriver vad jag tycker om den osv.!
Idag blev det: Amar Dueland!
Amar är en kille som gick i samma skola som jag förut, innan han gick ut för två år sedan. Han är en jättegullig kille och ser väldigt bra ut dessutom. Vi har inte så mycket kontakt. Snackar på fb lite då och då. Han är en som jag gärna vill lära känna bättre för att jag har hört väldigt bra om honom ifrån en av mina nära vänner. Den mesta kontakten jag har haft med Amar var nog när jag gick i sexan och han gick i åttan. Då vi var i Falun samtidigt var han bra kompis med en av mina bästa vänner så då umgicks jag lite grann med honom. Men jag ska nog ta tag i det här att lära känna honom bättre.
Men i en kort sammanfattning av Amar är han en snygg och jättesnäll kille som fyller 18 iår!! Han blir vuxen nu!
Ja det var vad jag tycker om Amar! Imorgon kommer det upp en ny person! Ska kalla det något bättre än person i fortsättningen haha!

Ett till LÄNKBYTE!

Kolla in Therese blogg!
http://thessi.blogg.se/ http://thessi.blogg.se/ http://thessi.blogg.se/HEJDÅ!

Ja hejdå frågestunden. Haha ingen ställer några frågor ändå så nu skiter jag i den!
Just nu har jag precis börjat kollat på den tredje säsongen utav O.C. Gud vad det är bra! Har lite överskottsenergi för att jag är så taggad inför helgen!!
Så här ser det ut!
Fredag (imorgon):
Jag fyller 16!
Jag har utvecklingssamtal.
Ska gymma.
Hem och fixa mej.
In till Sergel med syrran.
Kolla bio.
Till Gamla stan.
Äta vapiano.
Möta Hanna.
Hanna sover hos mej.
Lördag:
Går upp tidigt och fixar mej med Hanna
Åker till Katrineholm vid 8 tiden
Åker bil i två timmar ungefär
Kollar handboll och träffar folk hela dagen, ska träffa Jesper och Robin woho :DD
Åker hem igen.
Kanske träffar Victor beroende på hur sent det blir.
Hanna sover hos mej igen.
Söndag:
Går antagligen upp ganska tidigt igen.
Åker bil till Katrineholm
Kollar slutspel och finaler och säjer hejdå till de som bor långt bort :(
Åker hem igen och deppar haha.
Så ser min helg ut. Kommer antagligen bli kul att läsa min blogg då för det blir en massa uppdatering om massa olika saker!
Asgammal bild på mej och hanna!

Sådär!

Har pluggat en del, ska göra en liten grej till sen.
Men nu ska jag nog faktiskt ta och spela in en låt faktiskt. Eller ja ska göra en cover som lägger upp i bloggen senare! Skule egentligen dragit och kollat på en match i Liljeholmen men har ingen att kolla med så blev inte. Imorgon är dagen fullspäckad så kommer bli mycket bloggning! Fyller fan 16 imorgon, bara 2 år sen är jag 18!
Skriver mera sen! :D
Ställ en eller fler frågor i frågestunden länk nedan

http://bananna.blogg.se/2012/january/fragestund.html#comment

DAGENS LÄNKBYTE!


Dagens länkgbyte är med Sarah Carlsten.
Hennes blogg är helt klart läsvärd!
Hon säljer grymt fina designer till billigt pris!
Så checka in den nu!
http://sarahcarlstens.blogg.se/ http://sarahcarlstens.blogg.se/ http://sarahcarlstens.blogg.se/

FRÅGESTUND!

Har ingen tid till att blogga idag så jag startar en frågestund istället!
Den stängs på söndag kväll eftersom att jag kanske inte hinner blogga så jättemycket i helgen!
Så nu det är bara att börja fråga!
Ingen fråga är för dum!
Men vissa kan kännas för privata för mej så kanske inte svarar då!
STÄLL FRÅGORNA I DET HÄR INLÄGGET!

Kan inte sova

Jag kan inte sova ! Så jag kollar på O.C just nu är det hur hemskt som helst. Att vara gå igenom det som händer där nej fy kan inte ens tänka tanken. När jag set det som händer där känner jag att jag har det väldigt bra.
Shiit nu blev ens bil helt mosad av en långtradare måste se bästa avsnitt!
Längtar som fan tills på fredag! Då fyller jag år. På morgonen har jag utvecklingssamtal sen ska jag och min syster gymma. Efter det ska vi på bio och sen käka på vapiano med hela familjen. När vi har ätit ska jag träffa Hanna så sover hon här till lördag få blir det att gå upp riktigt tidigt för att bege sig till Katrineholm ! Kommer bli en awesome helg innan jag ska opereras!

Skriver imorgon bitti eller ja idag haha. Hoppas på att träffa Victor imorgon!


NEW!

Nu har jag en ny facebook! Kommer bara att acceptera dom jag känner!

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003364230476

LÄNKBYTE!

Kolla in Therese och Felicias blogg.
http://welovexavii.blogg.se/


Sugen!

Gud vad jag blev sugen på en mochalatte ifrån espresso house! Fy fan vad gott!
Jag har gjort två av mattegrejerna nu. Dom obligatoriska såklart! Haha, nu är det bara kursen och tyskan kvar då. Har en till uppgift i tyskan men den ska inte lämnas in så kan göra den en annan gång typ nästa vecka.
Nu håller jag på att ladda ner musik till min systers iPhone.
Just nu kollar jag på handbollen, Sverige-Ryssland är ju nästan lite spännande ju. Ryssland leder med 2 mål. Kom igen Sverige!!!
Har ingenting roligt att skriva. Kanske fixar en frågestund eller något tills imorgon! :)
See yaaah:D

DAGENS HAFF!

Idag blir det bara en tjej och en kille p.g.a. att det var för några killar som gillade statusen!
Antonia Seipl född 1996
En jättegullig tjej som spelar handboll vilket hon är jävligt bra på! Har träffat henne på planen där hon är farlig. Men har även träffat henne några gånger utanför när jag har varit i Tumba (där hon bor) med kompisar. Hon är jävligt snäll och sjukt snygg. Jag skulle döda för hennes hår!! Shit vad fint det är. Men resten utav hon är ju självklart också fin!
Hon är verkligen värd att försöka lägga in en stöt på !!
Så lägg till henne på facebook häär: http://www.facebook.com/profile.php?id=756372946
David Karlsson född 1995
En kille som jag träffat för länge sen. Eller ja det var väl ungefär 3-4 månader jag träffade honom sist. Känner inte honom så bra. Vi träffades bara 2 gånger eller nått. Sen hände något och vi har inte haft kontakt sen dess men nu har vi börjat snacka lite om allt och det kanske löser sej vem vet?! Men jaja what ever!?  Han är en snäll kille som ser bra ut! Han har blivit singel ganska nyligen, så nu är det bara att passa på innan han hittar en ny, eller kanske går tillbaka till exet? ;)
Lägg till honom på facebook nununu! http://www.facebook.com/profile.php?id=1256378592

Då var det dags!

Japp då var det dags att börja med plugget då.
Ska göra matte nu. Gamla nationella prov. Det är en utav uppgifterna under hemstudiedagarna. NP i matte är inte förens i April tror jag. Men lika bra att börja öva nu så att man har en bra grund att stå på när det väl gäller.
Imorgon ska jag göra kursen och tyska. Sen har jag en tyskauppgift för nästa vecka som jag kanske hinner med då också. Måste plugga extra mycket nu eftersom att jag inte har någon tid alls till att plugga på fredag eller i helgen. På måndag är det dags för min andra och sista operation. Är lite nervös men inte lika mycket som förra gången. Vill bara få det gjort! Sen är jag klar med allt. Då är det bara att träna!
Nu ska jag börja plugga! Skriver senare!
Bjuder på en låt!
Texten stämmer faktiskt in ganska bra!

Kort hår..

Har klippt av mitt hår och gymmat nu. Fast ingen kommer se att jag har klippt mej eftersom att jag använder löshår. Men det är väldigt kort bu vilket är skönt tycker jag och fräscht. Ska åka hemmet nu och plugga. Ska nog träffa Victor imorgon istället.

Jag skriver när jag är hemma !


Frisören

Är nu Påväg till frissan för att klippa av mitt hår. Det är på tok för slitet så ska ta bort mycket slitet nu! Efter frisören ska jag och min syster käka tror jag om vi hinner. Sen ska vi till gymmet. Efter det åker jag hem och pluggar! Har mycket att göra. Ska börja med matten för den är lättast. Sen blir det kurs och sen tyska!

Kommer säkert inte att hinna med allting idag eftersom att jag ska träffa Victor också. Men har hela dagen imorgon sen på fredag har jag typ ingen tid alls och i helgen är jag inte hemma.

Men jaja det kommer bli klart hur som helst. Skriver efter frisören! För nu är jag riktigt irriterad på att busschauffören sitter och visslar ...


Haha wtf

Jag stör mej så mycket på tjejer so
Inte kan välja en kille? När man träffar ett gäng med kanske 4 killar så kanske den är tjejen fastnar lite för en. Så gullar dom med varandra lite grann. Sen så är inte han tillräckligt bra längre , nej då väljer hon att ta hans kompis då? Som hon träffade då också. För att han var ju snygg och då kan hon göra den där första killen avundsjuk. Jag känner folk som tänker på det här sättet och som liksom berättar det för mej. Det är ju sjukt hur man kan göra så? Visst det kanske inte funkar med sen första killen. Men chilla lite då det kanske löser sej eller kanske inte men ta inte hans kompis då? Va fan skärp dej! Känner killar som gjort så också vad är det för fel då? Visa lite respekt..

God natt !


Svar!

Svar till "mois" som skrev Östergötlands stina blackstenius kan vara farlig ;)

Tror att hon skrev så i alla fall :)

Har ju varit på sports camp med Stina och hon är jävligt duktig! Snabb som satan! Så alla ni från Stockholms lag henne får ni se upp med för hon är grym! Bara att kötta på !!


28-6 och 13-5

Då var matchen slut! Först spelade dom 2 gånger 20 då blev det 28-6 sen spelade dom 20 minuter till och tog bort resultatet men i dom 20 minuterna blev det 13-5. Så man kan också säga att efter 3 gånger 20 så blev det 41-11. Fan vad bra tjejerna i Stockholm är!

Ska bli kul att se dom i helgen i Katrineholm med Hanna bebu!!

Bildbrist så fick bli en på söta lilla Amanda !


Är i Nacka

Sitter i nacka nu helt forever alone och kollar på stadslaget mot skurus 95. Det har typ precis börjat. Mamma skjutsade hit mej. Ska kolla på den här matchen sen åka hem och börja plugga lite om jag orkar. Har bara halva dagen till att plugga imorgon och typ ingenting på fredag.

Okej ingen bryr sej om hur mycket tid jag har till att plugga.

Idag var det värsta knas i skolan haha. Gud vad folk kan ha problem ibland. En tjej i våran skola som är helt sjuk. Typ hittar på saker som är inte är sant någonstans. Skrattretande får se hur långt hon kan gå det är det enda jag vill veta haha.

Jaja skriver mera när jag kommer hem istället , ingen kamera med eftersom att mamma inte tog med den.. Så ska försöka jobba ihop en ny snygg header när jag kommer hem. Den här gången med bilder på mej själv tror jag !

Bild på Hanna som antagligen ska hänga med till Katrineholm i helgen fan vad nice !!


Orkar ej

Nu slutar hela skolan om en halvtimme aa utom jag och resten av dom i min tyska grupp. Första dagen i skolan och vi ska ha extra tyska? Första dagen i skolan har typ har skolor chilldag. Sen kommer vi här och slutar 3. Orkar verkligen inte. Efter skolan har jag ingenting att göra. Ska se om någon kan ses.

Men bye har ingenting intressant att skriva ändå haha!


God morgon

Är i skolan nu. Hur känns det? Aa det känns typ hej jag vill hem och sova. Vi sitter i aulan nu och ska ha någon datainfosak. Sen ska jag gå lite uppgifter att göra under hemstudiedagarna som är resten av den här veckan. Kommer fan att gå bra känner jag! Fan vad tid det tar tills det här börjar då.

Efter skolan vet jag fan inte vad jag ska göra kanske chillar med fiffe får väl se !


Bilder! Stockholms stadslag f96- GT söder f95

Detta var några bilder ifrån matchen jag såg idag. Stockholm - GT söder. Stockholms 96or vann! Skitbra! Kommer dock inte ihåg med vad 6 eller 8 mål kanske det var. Imorgon ska jag kolla på när dom spelar mot Skuru och kameran är med då med! Det är även skola imorgon. Känns skönt, kommer antagligen inte få sådär jättemycket gjort imorgon när det är första dagen. Men jag ska ha tyska direkt imorgon efter skolan. Vi har en extra lektion typ. Sen har vi tre hemstudiedagar, på dom ska jag göra hemstudiedagsuppgiften vi får och även steg 31 i svenska och 29 i tyska! Kanske börjar lite på 32 i matte också. Kommer ju vara hemma mycket nästa vecka eftersom att jag opereras då måndagen den 16de. Så ska plugga en del hemma då också, när jag orkar!

Men nu blir det en date med kudden skriver imorgon bitti! :)


Dagens haff!

 

Tjejerna är:

 

 

Malin Cervell!

 

Snygg tjej som fyller 17 iår alltså är hon född 1995 och hon bor i Älta tror jag. Jag spelade handboll med henne förut, vet inte om hon spelar fortfarande eftersom jag bytt lag och inte sett henne på de matcher jag kollat på. I alla fall. KÄnner henne inte så bra, men när jag ser henne är hon oftast en glad tjej och hon är riktigt snäll!

Haffa henne killar!

Här är hennes facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=752302526&ref=ts

 

 

Amanda Lindström!

 

SKitgullig tjej på 14 år , född 1997 då. Hon är en snygg jävligt snäll tjej som man alltid kan lita på. Har vart bra vän med henne i kanske ett år. Men har träffat henne en del innan det också. Hon är värd att haffa. Hon spelar handboll i Tyrold och bor ute på Tyresö Brevik.

 

Haffa på nu killar!

 

Amandas facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=723858019

 

Här är killarna!

 

 

Pontus Linderberg

 

En söt kille på 15 år, född 1996. Han bor i Huddinge och spelar handboll tror jag. Han är jättegullig mot tjejer det jag har hört. Han skriver i alla fall gulliga inlägg på facebook i sin logg. Värt att kolla in tjejer!

 

Så här är hans facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1655564638

 

 

Anton Linderholm!

 

Snygg kille på 15 år han fyller 16 i sommar tror jag. Anton har jag känt i snart 10 år. Fast de senaste åren så har vi bråkat en del osv. Vi går i samma skola nu men snackar knappt. Men jag vet att han är en jättegullig kille och han är sjuuukt charmig. Snäll är han som fan mot de flesta! Han är en kille man alltid kan prata med. Han bryr sej och svarar på ett bra sätt.

 

Han är helt värt det att göra ett försök att haffa, ni har inget att förlora

så lägg till honom på facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000204609174


Dålig uppdatering jag vet..

Anledningen till det var att jag var så jävla arg igår. Tänker inte skriva på vilka men det var 3 stycken, sen en till nu på morgonen. Kul att man har så äkta och fina vänner som bryr sej om mej så mycket och som är så himla ärliga!!
Jaja, skit i dom..
Idag ska jag inte göra ett piss hade jag tänkt. Det är sista dagen på lovet och jag tänker bara chilla! Alla har ångest över att skolan börjar imorgon. Men jag tycker fan att det ska bli skönt.
Nu på lovet har man bara fått reda på en massa dåliga saker. När skolan börjar kan jag fokusera på det istället och sen om en vecka opereras jag. Ska verkligen satsa på mej själv nu, höja betygen och träna stenhårt! Kommer inte ha kvar den här tiden till en massa idioter. Tiden jag får över ska vara till dom som bryr sej om mej och som jag vet att dom är äkta och som man kan säja saker till utan att det börjar gå runt rykten!
Jag ska väl börja fixa mej lite grann inför gymmet snart och käka någonting. Sen drar jag och kollar på O.C. och äter något onyttigt!
Inga bilder.. så tog en som fanns i datan!

Snygg?

Fy fan! Gud vad jag stör mej på människor som tycker att det är jätteviktigt att om man vill hitta en kille att satsa på att han ska vara snygg. Jag bryr mej knappt om det. Jag faller alltid för insidan hos en kille. Visst om man träffar en snygg kille en gång kanske man först faller för utsidan men jag känner alltid om insidan är bra eller inte efter ett tag. Jag har nog träffat en utav de värsta killar man kan tänka sej. Har träffat den typen som säger massa gulliga saker till en och sen börjar den snacka och träffa ens kompis. Usch!!! Såna killar är ju bara äckliga.

Men tjejkompisar som betett sej sådär är värre. En kompis till mej skulle träffa mej så är det en tjej på samma ställe som vi som den här kompisen känner. Då går hon iväg med henne och lämnar mej ensam. Sen pratar hon knappt med mej något mera och umgås med den där andra tjejen istället. En annan kompis till mej börjar snacka med en kille som jag snackar med asså jag gillade inte honom men det var ju någonting.

Vilka vänner man har... Just nu har jag 3 stycken som jag verkligen litar på och som finns för mej. Fiddeli, Evelyn och Benjamin! Finns inga bättre än dom. Otroligt underbara personer är dom!

Nu fick jag skriva av mej lite. Kommer säkert komma upp mera sånt tyvärr.


Handboll

Kollar på Uppland mot Östergötland nu. Det är ganska jämt och det har gått typ en kvart av matchen. Känner personer i båda lagen haha, men håller ändå på Östergötland! Om cirka en timme ska vi åka hem eller jag ska till TC och träffa Amanda och Fiddeli. Sen ska jag spendera kvällen med Amanda.

Skriver mera senare !


På tåget !

Är påväg till Märsta nu. Sitter på tåget och det stannar vid ulriksdal nu vad det nu är haha! Om två timmar börjar Benjamins match. Ska nog käka någonting innan kanske, får se har inga pengar så får gå hungrig tills middagen då. Vi är framme vid hallen typ om 40 min ska ta en buss också så.

Hörs sen !


Outfit och facelook


Ambulansen aldrig publicerat igår ? Så blir lite extra men god morgon.

Är i Tumba en stackars gammal gubbe ramlar i rulltrappan. Danne ringde ambulansen som har kommit nu och hjälper honom till sjukhuset. Stackarn! Nu jag med Julia, Sara och Evelyn och några till. Kommer lite sent till farmor och farfar men vad ska man göra. Jag bloggar igen ifrån farmor !

Det var igår det idag sp blir det gymmet! Vaknade för någon timme sen nu ska vi åka till gymmet sen efter det till Märsta. Ska träffa en kompis ifrån Linköping! Då vi fixade oss innan gymmet för att sedan åka iväg och kolla på massa killar.

Skriver efter gymmet !


Filmat min syster :D

Snart kommer ett videoklipp upp på min syster hon "sjunger" fast det är på min facebook kan länka den sen när det har laddat klart! Det måste ses!!! Ville bara säga det!!!

Morgondagen planerad

Ja då var morgondag planerad då.

Jag och resten utav min familj sover ju hos farmor och farfar idag vilket ni redan visste. Men morgondagen vet ingen om förutom jag och min syster!

Först ska vi gå upp ganska tidigt för att vara på gymmet i Jordbro vid elvatiden ungefär kvart över elva blir det! Efter det ska vi ta kvart i ett tåget för att åka till Märsta. Det är så att min kompis Benjamin ifrån Linköping kommer till Stockholm och ska spela några matcher! Ska bli jättekul att träffa honom! Inte varje dag som man åker kommunalt till Märsta heller så får prova på det också! Ska ta lite bilder med mobilen så får ni lite uppdatering !

Nu ska jag fortsätta att försöka få min kusin att göra som jag säger :DFjortispoweer ;) Bild ifrån 2009 tror jag :D


Dagens haff!!!


Tjejerna!!Jenny Blomberg!

En snygg tjej på 14 år som bor i Haninge. Har känt henne hela mitt liv eftersom att hon är min syster! Hon har rolig humor, eller jag tycker i alla fall att hon har det. Hon är nästan alltid glad. Den här tjejen ska ni killar som är 97or eller äldre satsa på. Ni som ha något seriöst ska verkligen haffa henne, ni kommer inte att ångra er!

Hennes facebook: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000105198139Lydia Nordbäck!

En riktig pingla på 14 år. Om du inte haffar henne går du verkligen miste om något. Hon är jävligt bra i sängen må jag säga! Inte utav egna egenskaper dock.. Haha skojar bara! Men hon är söt tjej som har tråkig humor men man skrattar ju ändå för att vara snäll liksom. Haffa henne nununu killar! Ni har ingenting att förlora! Lydia är nästa innegrej!!!

Lydias facebook: http://www.facebook.com/#!/stalkerdue

KILLARNA!!!Krille Eid!!

Vilken tjej ska ha turen att få Krilles ros? Krille är en riktig heting som fyller 16 år i mars. Han är en lång och ståtlig och biffig man i sina bästa dar! Haffa på nu tjejer, gör det snabbt för att det är många som vill ha denna läckerbit!

Krilles facebook: http://www.facebook.com/#!/christoffer.eidEdward Frohm!!

En riktig snygging som jag inte vet så mycket om, men det får ni tjejer se till att få gjort. Istället för att göra som alla andra tjejer och gilla hans bilder på facebook så får ni ta steget till att skriva något gulligt i chatten!!

Edwards facebook: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.152193771466785.26289.100000284880293&type=1#!/Edward.the.king

Så nu är det bara att haffa på alla tjejer och killar som läser min blogg :D
Fika i Huddinge centrum

Sitter och fikar med Julia nu. Efter set här vet jag inte riktigt vad vi gör. Det får vi väl se. Jag uppdaterar under dagen :)


Bilen

Just nu sitter jag i bilen på väg till Huddinge för att träffa Julia. Vi ska ta en fika och sen kanske träffa några det är så det brukar bli i alla fall haha. Hade ställt klockan på tio för att hinna göra en header till Rebecka men vaknade elva så får göra den imorgon när jag kommer hem istället!
Ikväll ska jag sova hos farmor och farfar ska bli mysigt. Sen imorgon bitti klockan 12 så ska jag till gymmet. Efter det ska jag kanske träffa Jonas, så som det ser ut nu så ska jag det i alla fall.

Om ni gillar min status på Facebook kan ni bli dagens Haff två tjejer och två killar väljer jag ut!

Bild på dagens outfit och facelook :) skriver mera senare !


Den 6 Januari

Blev inte god natt sist tvungen att säga en sista sak!
Att nu är det exakt en vecka tills jag fyller år! WOHO! Har önskat mej massa bra saker. Hoppas mest på en one piece speciellt när jag kommer ligga hemma efter operationen i några dagar. Sen iPhone skal navelpiercingar och pengar. Med allt det är ju livet bara för gött!
Ska även åka ner till Katrineholm den 14 och 15de Januari. Ska boka in en middag och bio med någon när jag fyller år kom jag på nu :D See you later!

MW3 och Singstar

Har spelat och sjungt lite med systern min nu. Ska lana facebook lite innan jag lägger mej i sängen för att kolla på mitt älskade saltkråkan! Kommer antagligen fortsätta att lana facebook i mobilen då. Ska se till att inte vakna föör sent imorgon så att jag hinner med att träffa Julia innan jag ska iväg till farmor och farfar.
Just det jag blev med i Saras blogg på singel &  sökande hehe. Varför inte liksom, inget att förlora om man säger så.
Men har typ ingeenting att skriva om nu så det blir god natt här. Ska kolla på slutet utav mission impossible 2 sen blir det sängen! Så god naaatt!

Jaarrrå!

Var någon sjukt dålig på The voice nu tycker jag. Hon tog inte i liksom. Eller hon är säkert duktig på det sättet hon sjunger som juryn sa. Men enligt mej så var hon inte bra för det lät inte bra i mina öron!
Men i alla fall, har haft 200 läsare idag :D Det är fan najs ju, för att vara jag i alla fall.
När the voice slutar ska jag nog gå och sjunga lite singstar med syrran blir säkert lite mw3 också.
Har planerat min lördag också men den får ni höra om imorgon så stay tuned :D
Dålig bild men aa, 202 nu. Bra för att vara jag faktiskt, hoppas att det fortsätter uppåt. Kanske någon gullig som vill göra ett länkbyte? :D
Ni får inte se mi gamla dåliga statestik hahaha!

Såg mej själv på TV

Haha, kollar på The voice Sverige. Min skola var ju där och agerade publik haha. Då ser jag någon jag känner igen när dom zoomar in på Petter. Så var det jag som satt där bakom. Tycker att programmet är bra faktiskt, många som sjunger bra! Hoppas att jag kan stå på scen på tv när jag blir äldre!
Ja det blev ingen kompis och inget dra ut idag. Men imorgon ska jag träffa Julia så ska vi ta en fika (om mina älskade föräldrar ger men en hundring :DD) sen ska vi nog träffa några också. Ska bli jättemysigt. På kvällen ska familjen hem till farmor och farfar och sova där. Kommer blir en härlig fredag. Sen på lördag får vi se vad jag gör, ska försöka fixa in en lite date med Joakim också hehe.
Men vi hörs senare!
Julia hjärtat!

DAGENS HAFF KLARA! + update

Tjejerna är!
Meyrem!
En skitgullig tjej som jag var väldigt nära vän med för några år sedan som bor i Stockholms län och är född 1996. Hon är sjuukt snygg och är skitsnäll! Lätt värd att haffa killar! Tryck på bilden så kommer ni till hennes fb!
Olivia!
Även här en skitsnygg tjej som bor i Stockholm och är född 1996. Har känt henne något år träffades första gången för väldigt länge sedan. Har inte så mycket kontakt. Spelade handboll tillsammans för ett år sen. Rolig och skön brud. Tryck på bilden för att komma till hennes fb!
Sara! DAGENs EXTRA HAFF!

En skiiiiitsnygg brud som bor i Stuvsta i Huddinge och är 15 år. Hon är jävligt trött på alla killar som är idioter! Så ni killar som har lite vett i skallen och vet hur man ska behandla en tjej. Ni ska satsa på Sara, hon är en söt, rolig, snäll och jävligt snygg brud. Henne skrattar man alltid med.. eller åt haha. Satsa. Tryck på hennes bild nu nu nu!
Killarna är!
Robin!
En snygg och jättegullig kille som bor i Ludvika och är född 1996. Jag har tyvärr inte träffat honom själv, men har en del kontakt och han är jättegullig! Det är helt klart värt ett försök att få den här killen på fall. Hans facebook hittar du genom att trycka på bilden!
Emil!
En snygging ifrån Göteborg! Har träffat han på sports camp första gången vi sågs sen en gång när jag var på en cup i Göteborg. Han är jättegullig. Snackar en del med honom fortfarande också, så så fort jag är i Göteborg så är det Emil man ska träffa. Ni tjejer i Göteborg haffa honom ni lär inte ångra er! Hans facebook hittar ni om ni trycker på bilden på han!

Frågegrej alla gör på fb

För varje som gillar svarar jag på en fråga, fast jag gör i bloggen istället ;)
1. Är du singel ? Ja
2. Bästa killkompis. Alex!
3. Bästa tjejkompis. Fiddeli
4. Röker du ? Nej!
5. Fullständigt namn Anna Blomberg
6. Födelsedag 13 Januari , om en vecka om en dag, fredag den 13de :/
7. Är du helsvensk ? Nej
8. Om inte - vad är du ? Är lite tjeckisk
9. Vem ringde dig senast ? Tim
10. Vem smsade dig senast ? Joakim
11. Vem kramade du senast ? Sara tror jag
12. Vem pussade du senast ? ..
13. Roligaste personen du vet? Fiddeli :D
14. En snygg kille Kaspar
15. En snygg tjej Jag? Nej driver, Sara!
16. Vem träffade du senast & vart någonstans ? Massa boys i Järna!
17. Ögonfärg ? Blå
18. Vem såg du senast ? Min mamma som är framför mej.
19. Har du någonsin förlorat en vän ? Japp tyvärr.
20. Vad åt du senast ? Glass, det var inte gott :(
21. Vad drack du senast ? Vatten <3
22. En vacker person ? Meyrem
23. En snäll person? Markus
24. En gullig person? Kaspar , haha
25. En jobbig person? Max..
26. En konstig person? Fiddeli ;)
27. En med magrutor? Jag!!!!!!
28. När skrattade du senast och varför ? Idag när min pappa spelade Cod.
29. När grät du senast och varför ? Kommer inte ens ihåg haha.
30. Vill du ha ditt ex tillbaka ? Nej.
31. En du saknar? Alicia
32. Ditt humör just nu? Trött.
33. Hur många vänner har du på facebook ? 1129
34. Hur många av dem är tjejer & hur många killar ? Inte en jävla aning
35. Har du skilda föräldrar ? Nej
36. Hur många syskon har du ? 1
37. Din favoritfärg? Svart
38. Nån du vill träffa? Tim
39. Äckligaste du vet? Grodsdjur!
40. Godaste godiset? Choklad
41. Godaste läsken? Läsk är äckligt
42. Har du någonsin brutit mot lagen ? Nä det har jag väl inte.
43. Är du kär just nu ? Nej.

Ja då har man fått det gjort, okej jag har fett tråkigt så var lite tvungen.

Haha dagens haff dåAlla kör ju det här med dagens haff. Då kan jag väl göra det också.

GILLA STATUSEN PÅ MIN FACEBOOK, SÅ VÄLJER JAG TVÅ KILLAR OCH TVÅ TJEJER. SKRIVER TILL DE SOM "VUNNIT" I CHATTEN!


vinnaren visas upp i bloggen 18.00


Har tänkt på en sak..

Som rubriken säger. Jag har tänkt på en sak. Många av mina kompisar som har bloggar, eller ja dom som jag läser lite då och då. Dom skriver jämt långa texter om deras känslor o.s.v. Jag skulle kunnat skriva en massa sådana. Men är det egentligen någon ide. När jag ser en sån text tycker jag bara att den är för lång för att läsa. Om det inte är något eller någon som jag verkligen bryr mej om. Sen så vet man aldrig vem som läser ens blogg. Visst jag bryr mej inte om vad folk tycker om det som jag skriver. Men jag vill inte att någon ska ta åt sej för mycket om det inte är det som är meningen.

Men det jag tänkt på nu är att jag kan skriva lite om mitt liv, så att ni kanske får lära känna mej lite. Tänkte börja från när jag var ganska liten flicka och fortsätta uppåt.

Så jag börjar ikväll , om jag inte ska träffa Emelie. Det är en sak jag har i nyårslöfte. Jag ska glömma massa rykten från förra året. Skita i vad folk säjer och bara gå efter min känsla när det gäller olika personer. Jag träffar vem fan jag vill. Jag ska försöka att inte vara involverad i några bråk alls. Det enda är ifall jag själv blir riktigt jävla förbannad på någon.

Nu ska jag kolla på O.C. Skriver senare!

¨

2 och ett ´halvt år sen typ..


God morgon

Har varit vaken ett tag. Har spelat mw3 och nu kollar jag på O.C. Ska kanske träffa en person lite senare men får se hur det blir. Just nu sover ju halva Sverige. Dessutom finns det bara en jag vill träffa. Förvånad över hur fort en del grejer kan gå. Men måste i alla fall träffa någon idag känner jag känns inget bra att kasta bort de sista dagarna på lovet. Så får se nu hur det blir bloggar om det snarast :)
Bild på Sara hemma hos Max ;)


The voice Sverige!

Nu kollar jag på The voice Sverige. Där jag, min syster inklusive lite mer än halva nian och ungefär en tredjedel av åttorna ifrån våran skola. Vi fick vara publik där. Har faktiskt sett några från våran skola i publiken nu faktiskt!
Men medans det här är tänkte jag göra en sån där lista

1. Hur gammal är du om fem år?
Kommer vara 9 dagar tills jag fyller 21 :D

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Kaspar!

3. Hur lång är du?
177 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
A cinderella story song någonting som Fredrik laddade ner inatt.

5. Vem ringde du senast?
Mamma

6. Vem ringde dig senast?
Tim, fast jag sov och vaknade inte även fast jag hade ljudet på haha. Sorry Tim!

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Haha va? :)<3

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Beror helt på vem det är.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta

10. När såg du senast din mamma?
Igår antar jag

11. Vilken ögonfärg har du?
Blåa typ

12. När vaknade du i dag?
18.50 eller något
13. Vilken är din första tanke när du vaknar?
Kan man sova längre eller?

14. Vilken är din favoritjulsång?
Vet inte :p

15. Vilken är din favoritplats?
Sängen, eller typ Göteborg! Om man ska välja utomlands är det väl Turkiet. Har bara varit i Turkiet och grekland så..

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Ska fylla 26. Har blivit värsta sångartisten, bor i USA med en underbar man som gör allt för mej. Jag är etta på billboardlistorna och är stor över hela världen. Bor i värsta huset i Beverly Hills. Så kommer det aldrig att bli men skulle fan vara fett coolt :D
17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Fönstret i badrummet i vårat förra hus xD

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Eh en grej imorse som är top secret! Annars var det inatt Fredriks garv jag och Sara doog. Fan vad kul det var!

19. Hur stor är din säng?
Liten -.-

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar!

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Med, har ju inte jeans och tröja direkt men aa.

22. Hur många kuddar har du i sängen?
4 tror jag.

23. Hur många landskap har du bott i?
Ett.

24. Vilka städer har du bott i?
Stockholm
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Strumpor!

26. Är du social?
Yees, jag chillar :D

27. Vilken är din favoritglass?
Vet inte mjukglass typ :D
28. Vilken är din favoritefterrätt?

Ingen jävla aning

29. Tycker du om kinamat?
Vet inte riktgt, äter alltid stekta nudlar när jag är på Kina eller Thai och det är ju lite mer Thaimat så aa.

30. Tycker du om kaffe?
Yes!
31. Vad dricker du till frukost?

Vatten!

32. Sover du på någon särskild sida?
Av sängen eller kroppen?

33. Kan du spela poker?
Vet hur man gör ungefär men är fan inte bra!

34. Tycker du om att mysa/kela?
Yes!

35. Är du en beroendemänniska?
Beroende av vad? Vad är en beroendemännsika xD

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Aa, eller vet vilka dom är.

37. Vill du ha barn?
Vet inte. Blir så jävla irriterrad på småungar helaa tiden vart jag än är haha!

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska, och en del tyska.

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej.

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet om det är typ medelhavet.

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Saker jag behöver eller vill ha.

42. Äger du dyrbara smycken?
Nä, :p

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
One tree hill, gossip girl, O.C. alla sånna där haha !
44. Kan du rulla med tungan?

?? rulla tungan?

45. Vem är den roligaste människan du känner?
jag själv.. Nej driver typ Fidde!

46. Sover du med gosedjur?
Nepp,

47. Vad har du för ringsignal?
Den där som alla med iPhone har typ haha.

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Har säkert kvar hemma men använder det inte :p

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Något spel.

50. Flirtar du mycket?
Vet inte, är väl lite charmig sådär ;)

51. Kan du byta olja på bilen?
Är det olja i en bil?

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Lite svårt utan en bil eller körkort.

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Ingen aning, typ någon utav TRE böckerna tror jag.

54. Läser du dagstidningen?
Nää.

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nepp,

56. Dansar du i bilen?
Man sitter med bälte i en bil?

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
NRJ i bilen eller nått.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Krafsade?

59. När var du i kyrkan senast?
Inte en jävla aning.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Henke!!

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Eh typ lekte i ett tält när jag var liten inte mer än så.. haha
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?

Secret än så länge

63. Vad lyssnar du på just nu?
Någon som sjunger på The voice Sverige, skitbra! Run to the hill eller vad den låten heter!

64. Har du varit med i tidningen?
Har faksitkt det några gånger med handbollen i olika lag.

65. Vad är det konstigaste du ätit?
Ingen aning.

66. Vem såg dig naken senast?
Vet inte haha..

67. Vad är det för färg på din tandborste?
Gul, gult är fult.. :(

68. Hur imponerar man på dig?
man har rätt personlighet, svårt att förklara..

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Fiddeli!
70. Har du någon piercing?

Naveln,

71. Har du någon tatuering?
Nepp, ska skaffa när jag är 18 bara 2 år kvar nu :D

72. Civilstånd?
Nej

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
Facebook, en del bloggar.

74. Är du fåfäng?
Nej!

75.  Ångrar du någonting du gjort?
Ja, men det som händer är meningen att det ska hända!

76. Hur gammal är din pappa?
45 , ser ut som 24 fortfarande ;)

77. Vilket är ditt drömjobb?
Sångartist!

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Satsa på min sång, ingen tid alls. Måste börja öva inför intagningsproven till gymnasium om 2 månader!

79. Vad har din familj haft för husdjur under ditt liv?
5 katter tror jag 2 av dom var ganska gamla när jag var liten, fiskar och en kanin.
80. Berätta 3 saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?

Jag får inte spela handboll på ungefär ett år, jag är lite tjeckisk, jag har släkt som var med i första och andra världskriget och krigade ifrån Tyskland tror jag.
81. Svär du ofta?

haha ja

82. Sverige när det är som bäst?
Riktig sommar, varmt och sol!
83. Kan du åka slalom?

Nä har inte ens försökt haha!

84. Vad har du ätit i dag?
Donken och pannkakor.

85. Vad har du för utbildning?
Grundskola? Domarutbildning , har inte ens dömt upp men aa ;)

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
Mina ögon tror jag, eller armar haha xD

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
Mina ben!
88. Vilken är din bästa egenskap?

Att jag bara chillar :D

89. Vilken är din sämsta egenskap?
Kan bli sur lätt på vissa.

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?
Eh, Bob Marly och Micheal Jackson :D

91. Saknar du något?
Handbollen i Handen och handbollen över huvud taget!

92. Är det viktigt att fira födelsedagar?
Ja det är det väl, man fyller ju år så kan ju vara kul att få lite uppmärksamhet då kanske eller nått.

93. Vad gör dig ledsen?
Falska personer!

94. Vad gör dig glad?
Roliga saker, och just nu en.
95. Har du varit gift eller förlovad?

Varit gift två gånger tror jag att det är ;) (facebook lol)
96. Vad ska du göra i helgen?

Sova hos farmor och farfar fredag-lördag och troligtsvis träffa Kaspar.

97. Vad är det knasigaste du gjort?
Ja vad ha rjag inte gjort ;)
98. Vad har du för laster?

Hmm.. ofta svårt att koncentrera mej nu för tiden.
99. Vem är din förebild?

Adele när det gäller sång.

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
Kollar på tv och sen spela cod.

 

Ska aldrig mer göra sån här lång grej haha!


FÖRLÅT! 2 dagar från Kista till Järna.

Ha rinte bloggat under två dagar nu. Men har haft riktigt fullt upp så har helt enkelt inte haft tid så får väl skriva om nu då, gud vad jobbigt haha. Kommer inte att skriva exakt allt för då blir det jättemycket men tar med det som typ är kul?! Haha!
Okej Måndag!
Jag gymmade vid två till kvart i två. Gick riktigt bra! Känner verkligen hur det går bättre och bättre. Efter gymmet fixade jag mej där innan jag åkte hem till Sara i Stuvsta. Jag och Sara var hemma hos henne ett tag och fixade oss lite och försökte hitta någon att träffa. Det där med att träffa någon var lite svårt. Men till slut blev det så att träffa två killar i Kista. Dom hade kollat på bio så träffade vi dom efter det. Vilket var helt onödigt. Det vi gjorde med dom var att åka buss till Spånga där dom bodde och sen vara där i kanske 20 min sen skulle dom hem typ. Så då tog vi pendeln hem. Detta var vid halv tio. Vi hade även tagit en middag i Kista, åt thaimat! Skitgott var det, och det var innan vi träffade killarna. Ja i alla fall vi åkte hem till Sara och snackade med lite folk om någon ville kommer över och kolla film. Några killar från Järna skulle ha kommit först se drog dom sej ur mitt i allting så vi bestämde med dom att vi skulle ses imorgon, alltså tisdag. Så jag och Sara hade en ensam kväll istället. Vi chillade bara, spelade gitarr var inne på fb osv.
Nästa dag Tisdag!
Vi vaknade runt 12. Sara gick upp och duscha medans jag låg och halvsov. Sen klädde vi på oss lite och gick ut och tog en kortpromenad eftersom att det var så fint väder. När vi kommit hem från den minns jag inte riktigt vad vi gjorde. Vid 2 åt vi i alla fall en liten frukost. Sen fick vi lite panik. Vi skulle träffa killarna i Järna på eftermiddagen. Men vi hade ett litet problem, vi kunde inte få tag i dom. Sara hade inga pengar på sin mobil och min mobil var död. Men dom ringde efter ett tag i alla fall. Så vid fyra eller något så tåg vi tåget mot Södertälje. Sen bytte till det mot Gnesta. Vi gick av i Järna och var lite osäkra på om grabbarna var där eller inte. Vi började gå ner för en trappa bort från perrongen. Då kommer det en jävla smällare rakt emot oss. Vi typ sprang upp igen. Sara säger att det kanske var killarna. Vi går neråt igen så kommer en till smällare. Men vi hör några killars röster. Då ser vi att det är dom haha. Så vi hälsade och började gå, och fan va långt vi gick. Jag vet inte riktigt vart. Någon skulle köpa något någonstans haha.
Sen gick vi i alla fall hem till Max. Det var jag, Sara, Kaspar, Anton, Max och Fredrik tror jag. Eller ja det var det! Vi chillade lite. Sen gick alla killar förutom Max som bodde där så jag och Sara stannade. Efter någon timme kom dom tillbaka. Sen var det en massa fram och tillbaka om jag och Sara skulle sova där eller inte men så blev det till slut i alla fall.
Killarna satt och spelade en del, ingen aning om vad det var för spel. Sen vid kanske , nä kommer inte ihåg vad klockan var. Men det började i alla fall snöa helt plötsligt (vilket sedan försvann av regn men i alla fall) då gick vi ut och aa kasta lite snöbollar helt enkelt haha, man var ju tvungen när det ändå var snö som det aldrig kommer någon här runt Stockholm.
Sen gick vi in. Fredrik laddade ner någon tjejfilm som han Sara och Max kollade på(just det Anton sov inte där han hade dragit) medans Kaspar satt och spelade och jag var värsta coachen till honom. Efter ett tag typ en timme så kollade vi på slutet av filmen. Sen skulle alla sova, klockan var runt halv sex men så blev det inte riktigt. Hela tiden var det någon som började prata. Typ bara jag och Kaspar som försökte sova då haha. Sen vid sju åkte Max mamma till jobbet. Då går Fredrik ut och kollar på Disney Channel och Max och Sara lägger sej i Max mammas säng.
Onsdag kan det väl få bli nu.
Jag och Kaspar låg typ och snackade sen gick vi upp och gick ut, var så jäkla instängt i rummet vi var i. Så tog lite luft sen gick vi in igen. Då var klockan runt 8. Vi snackade och halvsov lite sådär fram och tillbaka i ungefär en timme sen var jag tvungen att väcka Sara för vi skulle till tåget som gick 09.39. Vi kom inte iväg för en vid halv men vi kunde ändå hinna. Vi kom fram till stationen, eller aa en liten backa och en trappa innan stationenkanske 1-2 minuter innan tåget skulle komma. Självklart kommer tåget lite tidigt och självklart missar vi tåget. Nästa gick om en kvart eller något tänker ni men det ju inte göra. Järna och Gnesta hållet är ju ute på landet så det gick ju om en timme. Så vi fick sitta där i en timme. När tåget till slut kom åkte vi ill Södertälje och bytte tåg mot Märsta. Sara åkte hem och jag åkte till Älvsjö där jag blev hämtad av mamma. Så åt vi på donken sen fick jag skjuts hem. När jag kom hem tog jag ett bad, jag somnade såklart i badkaret. Det var jäkligt obehagligt att vakna upp i ett badkar fullt med vatten kan jag ju säga.
Efter det så la jag mej i sängen då var väl klockan runt halv ett, kvart i ett kanske. Så då sov jag till klockan sju när mamma väckte mej, fan jag ville sova.
Ja det var min helg haha. Från Kista och Spånga till Järna. Har man kompisar så har man haha.
'
Bild på mej och Sara innan vi åkte till Kista.
Gästblogg ifrån Max och Fredrik haha.
Kolla in Saras blogg www.plogfeldt.devote.se
Är hos Sara

Har varit hos Sara ett tag. Nu ska vi fixa oss för att sedan dra ut och träffa några. Kommer bli najs!

Skriver senare ! :)


Jahapp då var det ändrat igen!

Ska träffa Sara ändå! Träffar FIddeli väldigt mycket och hade bestämt med Sara först också. Kan säkert träffa Fiddeli imorgon eller något.
Så efter gymmet hoppas jag på att f skjuts till Stuvsta så får vi se vad jag och Sara hittar på!

Dagen ändrad

Jag ska inte träffa Sara idag. Ska ta en lunch med Fiddeli istället och sen umgås med henne. Så kanske vi ska träffa William om han orkar eller nått.
Jag vaknade för kanske 20 minuter, och nu sitter jag och kollar på Sjunde himlen. Ska fixa något och käka i någon reklampaus sen ska jag fixa mej inför gymmet och inför att träffa Fiddeli.
Jag skriver ett inlägg när jag fixat mej. Sen blir det bloggning från mobilen resten av dagen så får se till att ladda ner blogg.se:s app.
Hörs senare! 

Morgondagen planerad!

Då var min morgondag planerad!
Jag ska träffa Sara som jag inte träffat på väldigt länge! Eller först ska jag en sväng till gymmet sen vidare till Stuvsta. Sen tror jag att vi ska träffa 2 killar i Järna. Men får se hur det blir. KOmmer säkert att bli jättebra.
Var jättebra kompis med Sara förut. Men vi gled ifrån varandra under tid. Men har bättre kontakt nu. Så hoppas på att vi kommer att ses mera nu, för har alltid enormt kul med henne!
Bildbrist..

Nytt år nya tag

Nu ska jag börja blogga igen nu när det är nytt år!
Jag har ett år av hård träning framför mej. Men just nu ser jag bara fram emot att jag fyller 16 om 13 dagar, underbart! Fast 3 dagar efter det så ska jag opereras. Sen är det endast träning, fy fan vad skönt att vara klar med allting då.
Detta år ska jag:
Vara feett skön!
Satsa på skolan!
Klara av nationella med minst VG på allt kanske G på NO-delen!
Jag ska vara en bra vän!
Träna som fan så att jag kan komma tillbaka till handbollen
Träna inför beach 12
Sen en massa mera!
Bloggningen kommer nog vara sämre just idag för att jag kommer nog bara sitta inne finns inte så inte så mycket att skriva om då. Får se om jag träffar någon!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!