DAGENS HAFF KLARA! + update

Tjejerna är!
Meyrem!
En skitgullig tjej som jag var väldigt nära vän med för några år sedan som bor i Stockholms län och är född 1996. Hon är sjuukt snygg och är skitsnäll! Lätt värd att haffa killar! Tryck på bilden så kommer ni till hennes fb!
Olivia!
Även här en skitsnygg tjej som bor i Stockholm och är född 1996. Har känt henne något år träffades första gången för väldigt länge sedan. Har inte så mycket kontakt. Spelade handboll tillsammans för ett år sen. Rolig och skön brud. Tryck på bilden för att komma till hennes fb!
Sara! DAGENs EXTRA HAFF!

En skiiiiitsnygg brud som bor i Stuvsta i Huddinge och är 15 år. Hon är jävligt trött på alla killar som är idioter! Så ni killar som har lite vett i skallen och vet hur man ska behandla en tjej. Ni ska satsa på Sara, hon är en söt, rolig, snäll och jävligt snygg brud. Henne skrattar man alltid med.. eller åt haha. Satsa. Tryck på hennes bild nu nu nu!
Killarna är!
Robin!
En snygg och jättegullig kille som bor i Ludvika och är född 1996. Jag har tyvärr inte träffat honom själv, men har en del kontakt och han är jättegullig! Det är helt klart värt ett försök att få den här killen på fall. Hans facebook hittar du genom att trycka på bilden!
Emil!
En snygging ifrån Göteborg! Har träffat han på sports camp första gången vi sågs sen en gång när jag var på en cup i Göteborg. Han är jättegullig. Snackar en del med honom fortfarande också, så så fort jag är i Göteborg så är det Emil man ska träffa. Ni tjejer i Göteborg haffa honom ni lär inte ångra er! Hans facebook hittar ni om ni trycker på bilden på han!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!