SORRY!

Har inte haft tid att blogga riktigt. Mycket med julen och allt!
Igår firade vi jul med våra kusiner. Tyvärr var farmor sjuk, så hon och farfar kom inte dit. Det var i alla fall en mycket trevlig kväll. Imorgon ska vi fira jul med mormor mys!
Det jag fick i julklapp var:
Iphone 4s med skal
Typ hållare till iphone att ha på armen när man tränar
Ps3 med COD MW3 och Singstar
1100 kronor
Ansiktsmask
Mascara och eyeliner
Godis
Lösögonfransar
Ögonbrynspenna
Hårinpackning
Navelpiercing
ja det är det jag kommer ihåg nu!
Juste när jag vaknade vid elva tiden säjer pappa att vi har en liten försenad julklapp. Då visar han mej och min syster att vi har fått varnsin 32 tums lcd tv! Han hade gått upp typ halv åtta och åkt till elgiganten som öppnade åtta idag och köpt varsin tv till oss. Har man världens bästa föräldrar eller? :D
Jag skriver mer senare, har redan bränt 900 spänn av de 1100 jag fick hehe ;) Har beställt löshår från rapunzel of sweden så det kommer i veckan. Har haft det jag har nu alldeles för länge och det är jätteslitet och usch!
Som sagt jag skriver mer senare för att snart kommer Fiddde hit :D

Chilla på sööder

Ja det är vad jag i princip har gjort idag. Chillat på söder. Åkte till Gullmars och mötte skolan där. Sen gick vi mot Skanstull. Jag gick med Ronja och Victoria. Vi gick en liten bit, man skulle egentligen gå efter en karta med frågor. Men dom skulle shoppa och jag skulle träff Frida och Fiddeli som nästan var klara med allting eller nått. Men vi gick först till Donken i Skanstull och åt med Jennifer, William och Vilgot. Efter det så åkte jag till Slussen och mötte Fride och Fidde. Dom käkade jag köpte chili cheese tops bara. Sen så gick jag ut och hängde med mina enda vänner, lärarna..
Kul.. i alla fall. Sen åkte jag Frida och Fidde till TC jag köpte en navelpiercing och Frida med. Ja sen så vart det massa strul för mej med vart jag skulle åka som jag inte orkar skriva. Kom i alla fall sist till gymmet och gymmade. Fick 3 nya övningar 2 på maskin och en på någon konstig balansbräda. Beach 12 here I come!!
See you later blir ett litet tips senare. no pics, glömde kameran imorse hehe..

Orkar inte skriva idag

Orkar verkligen inte skriva något mer i bloggen idag. Imorgon hoppas jag på att det blir lite bilder ska nog ta med mej digitalkameran. Ska till stan med hela nian så det blir najs :)

Dags att åka till skolan

Börjar tolv idag så mamma skjutsar mej till skolan nu. Ska typ städa kuul. Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra men hinner inte skriva mer nu puss puss


Sorry AZZZ

Sorry att jag har så himla dålig uppdatering. Men har fan inte haft något att skriva om. Det kommer bilder ifrån helgens matcher typ på torsdag eller fredag!
Idag har jag varit i skolan, kollat på när folk har snöbollskrig hehe. Sen skulle jag och Fiffe hem till mej men vart en massa knas så åkte hem till henne. Gjorde ett pepparkakshus och Anna-Klara kom även dit. Brände mej på jävla smält sockerfan, så har jävligt ont i tummen nu! Ska aldrig mer göra pepparkakshus!!
Vid halv åtta drog vi ut och åt på Kinarestaurang lite spontant sådär, faan vad gott det var! Så värt 120 spänn. Tipsar om den, Den heter typ Restautang Sweden China och ligger vid Norra bantorget åk dit och ät för fan!
Nu är jag hemma, ska kolla på O.C. och äta morötter hehe, börjar tolv imorgon så det blir chiiill, ska typ städa i skolan, fan vad kul!
Ha ett bra fortsatt liv, orkar ej lägga in några bilder. Så mina miljarder fans får väl googla mej för att se lite bilder. Jag är så himla känd så det kommer upp en massa bilder om man bara skriver Anna liksoom!

God natt

Kollar på O.C just nu. Imorgon är det den sista riktiga skoldagen. Tror dock inte att jag kommer att göra så mycket då betygen är ju redan satta. Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra ska nog träffa någon. Ska kolla med Hanna.

Se er senare alltså see you later vad fult det är på svenska haha aa men hejdå

Miss My dear friend


Varför inte, lite frågor om mej själv :D

Vad heter du? – Anna Blomberg
Hur gammal är du? – 15 fyller 16 om 3 veckor och 5 dagar!
vad har du för hårgfärg? – Svart
Är du nöjd med ditt utseende? – Nja, vill vara kortare!
Husdjur? – 2 katter om inte fiskar räknas som husdjur
Familj? – Mamma, pappa, och en lillasyster
Skola? – Kunskap
Favoritfärg? – Vet inte..
Varför bloggar jag? – För att få skriva mest, kommer nog hända mycket att jag skriver av mej en del, det är skönt!
- Frågor om din mobil
Vilket märke? – Nokia
Vilken färg? – Rosa
Senaste låt du lyssnade på? – Pirates of the caribbean remixsak
De roligaset spelet? – Temple run! eller wordfeud :D
Vem smsade du senast? – Anton tror jag
Vad stod det i smset? – Okej <3
Vem ringde dig senast? –Anna-Lena
Vad brukar du oftast göra med din mobil? – Smsa prata i telefon
Hur ofta smsar du? – 24/7
Är du rädd om din mobil? – Ja?!
- Frågor om kärlek
Har du ett förhållande just nu? – Nej
Gillar du någon? – Nja
Har du varit otrogen någon gång? – Nej
Har någon varit otrogen mot dig? – Inte vad jag vet
Har du lekt med någon annans kännslor? – Nej det tror jag inte
Har du strulat med någon? – Ja
Har du pussat någon på munnen? – Ja
Har du gillat någon kille någon gång? – Ja
Har du någon gång gillat någon som är yngre än dig? – vet inte, nja
Har du någon gång gillat någon som är äldre än dig? – Ja
- Frågor om vänskap
Vad heter din bästa kompis? Har flera, just nu är det Amanda, Lydia och Martina som jag litar på mest
Har du någongång blivigt tilsammans med din bästa kompis? – Nej
Har du svikit din bästa kompis? – Nja, kanske lite
Har du försök att ta din bästa kompis flickvän? – Nej
Betyder vänskap mer än killar för dig? – Ja
Har du någon gång blivigt sviken av din bästa kompis? – Ja.
Har du förlorat någon nära vän någon gång? – Ja
Har du vunnit en vän på kort tid? – Ja!
Har du någon gån varit avundsjuk på din kompis? – Har jag säkert
Har du någon gång snott någonting från din kompis? – Nej
Frågor om Skolan
Favoritämne? – Musik!
Tråkisgaste ämnet? – Idrott och Kemi
Bästa dan i veckan? – Fredag!
Roligaste läraren? – Henke och Per!
Tråkigaste läraren? – Britt!
Mina betyg? – Helt okej!
Längsta dagen? – 14.55
Gillar du dina mentorer? – JA!.
Gillar du skolan? –Funkar.

Oj då

Har helt glömt bort att blogga, förlåt! Jag kollar hur som helst på basketen imorse och vi förlorade med 9 poäng. Men laget kämpade på väldigt bra, men orkade inte i slutet utav matchen vilket gjorde att Djursholm kom ikapp. I handbollsmatchen så förlorade Tyrold, kommer dock inte ihåg med vad. Men dom gick ändå till steg 4 vilket är väldigt bra. De 32 bästa lagen i Sverige går dit. Är stolt över dom.

Nu kollar jag på the O.C. och ska snart få middag, är hungrig. Känns som om jag inte ätit på veckor. Mat är min enda sanna kärlek!

See you, kommer bilder senare ikväll eller imorgon.

Har varit vaken i 45 min. Då undrar säkert...

Har varit vaken i 45 min. Då undrar säkert ni vad fan gör jag vaken. Nej men det är så att haga haninges f97 som min pappa coachar och jag följer med och fotar lite, så senare idag kommer det upp lite basketbilder på bloggen och handbollsbilder. För senare ska jag på usm i tyresöhallen och kolla på tyrolds f97 mot rp känner tjejer i båda lagen. Så det här blir en bra dag! Ska kanske träffa Anton lite senare ocks. Hörs senare :)


Home sweet home

Är hemma ifrån Brännkyrka nu. Blir tydligen att vara hemma ikväll också. Kim ville att jag skulle åka till han i Värmdö och träffa han och några kompisar. Men jag har ju självklart ingen att åka med så de sket sej. Nu blir det the O.C och godis!
JUSTE! Vi vann mot Spåret med 20-11 och det var 12-9 i halvtid. Grymt att bara släppa in 2 mål på 25 min i andra halvlek. Jävla massa cred till Fanny som fick hoppa in som målvakt hos oss idag. Hon är 98a tror jag och står i mål i emot 95or och 96or! Grym cheey hon är! HOn var skitduktig och fick även ett hårt skott i magen men fortsatte stå! Är imponerad :D
Men nu ska jag checka in tv:n skriver senare om det finns något att skriva. Annars blir det imorgon :D

Bra bild man tog med sin 2megapixelkamera!...

foto0563 (MMS)

Bra bild man tog med sin 2megapixelkamera! Jag sitter just nu i Brännkyrkahallen och kollar när vi spelar mot Spåret. Vi leder just nu med 6 bollar. Jag tycker att vi är bättre än Spåret så det är ju rätt att leda med några mål. Domarna är bedrövliga vilket är lite tråkigt då. Men det här tar vi. Hörs efter matchen! :)


TJOO LAX

Hej alla miljaarder människor som läser min fantastiska blogg!
Nu är det så att jag vill ha lite tips från er som läser!
VAD VILL NI ATT JAG SKA SKRIVA OM, GE ETT ELLER FLERA TIPS I KOMMENTARER!

LÄNKBYTE!

Nu blir det ett länktebyte med min kompis Jossan. Hon är en gammal barndomsvän till mej. Eller vi sågs några gånger när vi var små. Sen pratade vi inget mer, men för cirka ett år sen skrev vi på facebook och kom på att vi hade setts när vi var små. Lite coolt tycker jag faktiskt!
Tycker ni ska spana in hennes blogg nununu!!
WWW.JOAJ.MYSHOWROOM.SE

Dag 3

En bild på en tid jag saknar.
Saknar Handens SK, det är det laget och med dom personerna jag helst vill spela! Min dröm att få tillbaka det. Det är en tid jag verkligen saknar!

God morgon!

Är väldigt trött så ska ligga kvar i sängen ett tag! Igår kväll gjorde jag ingenting, så ikväll ska jag hitta på någonting. Juste igår kväll så skrev jag en status att folk skulle smsa mej. Tre okända nummer smsade mej. Ingen svarade på vem dom var. Men grym som man är hittar man två på hitta.se och ett på facebook! Sökte i sökrutan på  facebook så kom det upp när en person hade skrivit det i någons logg typ haha.
Ja det gjorde min dag lite haha. Men ska kolla på O.C. nu och kolla om någon vill göra något med mej ikväll! Skriver senare :)

Dag 2

En bild på någon som betytt något.
Hur ska jag tolka det här? Att den inte betyder något längre eller vadå? Ska tänka efter lite. Men tar någon som betytt mycket som inte betyder lika mycket längre!
Vet egentligen en som är heelt klockren men kan tyvärr inte skriva ut det här i bloggen, men ska se nu!
Alicia! Hon var allt för mej när jag var mycket yngre cirka 7 år sedan ungefär. Sen flyttade hon till Malmö och vi gled ifrån varandra. Men vi pratar än, och hon betyder mycket för mej, men förut var hon nästan allt! Saknar barndomen!

Sitter på bussen med två kompisar och jag ...

Sitter på bussen med två kompisar och jag är påväg till gymmet. Efter det ska jag hem och bara chilla, tror inte att jag orkar träffa någon ikväll. Blir en skön hemmakväll helt enkelt. Skriver när jag kommer hem see yaah ;)


Dag 1

En bild på någon jag saknar!

Saknar Benjamin!!

Detta ska få mej att blogga mera! 30 dagar:D

1.En bild på någon som du saknar.
2.En bild på någon som betytt något.
3. En bild på en tid du saknar.
4. En bild på nån du inte vill släppa taget om.
5. En bild på någon du tycker är snygg.
6. En bild på någon du tycker om.
7. En bild på någon du inte träffar så ofta längre.
8. En bild på en person som du har känt länge.
9. En bild på någon du umgås väldigt mycket med.
10. En bild på dig själv.
11. En gammal bild på dig själv.
12. En bild på en person du kan berätta allt för.
13. En bild på en person du vill vara med.
14. Din nuvarande bakgrundsbild.
15. En ovanlig bild.
16. En bild från i somras
17. En bild som gör dig glad
18. En bild på en person som alltid gör dig glad.
19. En bild på någon/några som du alltid har roligt med.
20. En bild på en söt person.
21. En bild på dig och någon kändis.
22. En bild som du aldrig visat.
23. En bild på ditt rum.
24. En bild på ett av dina största kärlekar.
25. En bild på något du gör på fritiden.
26. En bild som du ångrar att du tagit.
27. En bild på en kändis du tycker väldigt mycket om.
28. En bild som du tog senast.
29. En bild som berör dig.
30. En bild på någon som du aldrig kommer släppa taget om.

Jävla skit

Jag kan verkligen inte blogga, men är aldrig hemma och har knappt något internet till ipoden. Ska verkligen försöka att mobilblogga på dagarna. Imorgon kommer det nog bli en del :D
Idag var jag i skolan. Gjorde matte hela dagen och redovisade steg 31 då. Najs! Sen träna jag. Efter det åkte jag till Tyresö och chillade med Lydia och några. Först Lydia och Christian, sen kom Nikita. Senare träffade vi även Ogge och några andra som var runt oss typ haha.
Nu är jag hemma har kollat på gårdagens och dagens avsnitt av julkalendern, sen så nu kollar jag på halvåtta hos mej fast det är reklam så kollar O.C då, sen messar jag lite med Eriik.
See you later, bildbrist!

Ouups

Hehe har glömt att blogga idag visst. Men det är p.g.a. att jag har haft jättemycket i skolan sen så drog jag och träffade en kompis direkt som bor i myrängen. Så var där till nio sen drog jag hem.
Hemma nu har jag sett ett avsnitt av O.C. och ätit middag :D
Men skriver imorgon :)

En liten åsikt såhär på nystarten!

Mange Makers?! Kom på något nytt snälla. Visst dom heter Mange Makers. Men ändå, fan är det här för jävla låt. Visst det var lite kul med den första låten Fest hos Mange. Men nu det blir för mycket, det är inte bra. Så skriver typ 100 pers på facebook typ, OMG mange makers nya låt feeett bra! Håller inte alls med dom, nej det här gillas ej. Stooor tummen ner!
Tvungen att lägga upp en video när en i min förra skola sjunger! Skitduktig, hon har ju gått ut hon är 94a tror jag. Så jäävla grym, det är hon i mitten som sjunger typ opera! Kommer snart videos från Lucian som var idag, dom kommer kanske iúpp imorgon!

Nu jävlar

Skrev ett skitlångt inlägg som försvann orkar ej göra ett nytt.
Så blir en kort sammanfattning, har firat Lucia idag helt enkelt!
Börjar blogga nu igen! Nystart imorgon som kommer bli skitbra! Hoppas jag...
Vill HA!! Fast en 4s dåra men orkade inte ta en bild från google så fick bli den här haha :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!